Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Förbundsmöte 2020

(2020-07-22 14:35)
Svenska Kälksportförbundet planerar att hålla förbundsmöte den 3 oktober.
 
Kansliet har semesterstängt och bemannas åter den 10 augusti. Önskar alla en trevlig sommar!
 
1 juli inbjuds alla föreningar till ett digitalt informationsmöte om samgåendeprocessen. Sista anmälningsdag är den 29 juni.
 

Semesterstäng sommar 2020

(2020-06-19 07:56)
Vi önskar er alla en trevlig sommar! Kansliet öppnar åter 10 augusti. Brådskande ärenden under semesterperioden hänvisas till 010-476 42 46.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett öppet, inkluderande och modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens information kring finansiering och resurser.
 
För kälksporten är anläggningsbristen påtaglig för flera av våra idrotter. Därför vill förbundsstyrelsen nu tillsätta en arbetsgrupp med uppdrag att se över möjligheter att bygga en startanläggning för bob, rodel och skeleton.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens förslag på namn och profilering för det nya förbundet.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens förslag på hur ett framtida förbund skulle kunna vara organiserat.
 
En grupp på sju personer har nu tillsatts för att leda arbetet med utveckling av alpinrodel.
 

Påskledigt på kansliet

(2020-04-03 19:39)
Kansliet önskar alla en god påsk och öppnar åter tisdag 14 april.
 

Ordförande har ordet

(2020-04-03 10:40)
En hälsning från förbundets ordförande Hasse Abrahamson.
 
Brinner du eller någon du känner för Alpinrodel? Nu ska en arbetsgrupp sättas samman med uppdrag att utveckla sporten ytterligare. Ta chansen att nominera! Sista datum är 13 april.
 
Då rådande läge med anledning av coronaviruset innebär svårigheter att genomföra fysiska möten kommer här istället en digital information om arbetet med ett eventuellt samgående mellan Svenska Kälksportförbundet och Svenska Skridskoförbundet.
 
Idrottslyftet som begrepp och program har försvunnit. Det har ersatts av ett nytt projektstöd som syftar till att skapa förutsättningar för föreningar att utveckla sin barn- och ungdomsidrott i enlighet med Strategi 2025.
 
Flera frågor har uppkommit med anledning av coronaviruset och regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar för över 500 personer. Nedan följer information gällande resterande tävlingssäsong inom kälksporten.
 

Postadress:
Persåsens Skid och KK - Kälksport
Persåsen 332
84572 Oviken

Kontakt:
Tel: 064340009
E-post: skidbacken.persasen@gmail.com

Se all info